estiaA KÜLTÉRI EGYSÉG
TOSHIBA Super Digital Inverter: A környezeti levegőből nyeri a hőenergiát és továbbítja a hűtőkörön keresztül a hidro-boxhoz. A Toshiba az ismert Super Digital Inverter 4. sorozatú kültéri egységeket használja fel, melyek legfőbb jellemzői a különösen halk, fordulatszámvezérelt, rezgésmentes kettős forgódugattyús kompresszorok. Az IPDU inverteres vezérlés is szerepet játszik a nagyon magas hatásfokok és ezáltal a takarékos energiafelhasználás elérésében. A szerelés nagyon rugalmasan tervezhető, mivel a kültéri egység és a hidro beltéri egység közötti hűtőközeg-vezetékes összeköttetés akár 30 m is lehet. A hőmérséklettől függő üzemtartomány fűtő üzemmődban -20 °C – 25 °C, hűtő üzemmódban 10 °C – 32 °C, ipari víz feldolgozása esetén -20 °C – 42 °C. A kültéri egység és a hidro-box közötti vezeték maximális hossza 30 m.

TOSHIBA ESTIA
HIDRO BELTÉRI EGYSÉG:
A hűtőközeg a hidro beltéri egységben lemezes hőcserélő segítségével adja tovább a kültéri egység által nyert hőenergiát a víznek. Így akár 55 °C-os melegvíz is előállítható. Az egység ezen kívül egy fűtés keverőpumpát, egy táguló edényt, távirányítót és egy kiegészítő elektromos fűtő egységet is tartalmaz. Az integrált vezérlés irányítja az összes szelepet, szivattyút és a rendszer további részeit, valamint lehetővé teszi egy meglevő fűtési rendszer vezérlését is, melyet pl. alacsony kültéri hőmérséklet esetén szeretnének aktiválni.

MELEGVÍZ TÁROLÓ:
A gyárilag hőszigetelt nemesacél tároló nagyobbra tervezett integrált hőcserélővel van ellátva, mely tökéletesen alkalmazkodik a levegő-víz hőszivattyús fűtésekhez. A megnagyobbított hőcserélőre szükség van a csupán 55 °C-os melegvíz használati vízre való optimális átviteléhez. A tároló ezen kívül egy elektromos fűtő egységet, hőmérséklet érzékelőket és egy biztonsági termo elemet is tartalmaz.

A VEZÉRLÉS:
A távirányító a hidro beltéri egységbe van beépítve és innét vezérli a levegő-víz hőszivattyú összes funkcióját. Egy nagy, könnyen leolvasható LCD képernyő jelzi ki az aktuális üzemi állapotot. Egy integrált heti időkapcsolóval kényelmesen be- és kikapcsolható a rendszer és beállítható a felhasználó által kívánt heti program. További hasznos funkciókat is tartalmaz, mint pl. éjszakai hőmérsékletcsökkentés, fagyvédelem, melegvíz felfuttatás, antilegionella vezérlés. Egy második távirányító felszerelésére is van lehetőség a fő távirányítóval párhuzamosan (pl. a lakóterületen felszerelve).

Az Alba Nord Kft, az alábbi pozíciókba keres munkatársakat:

  • - Klímaszerelő
  • - Villanyszerelő
  • - Csőszerelő

Amit kínálunk:
  • - Versenyképes fizetés
  • - Fiatalos környezet
  • - Munkába járás térítése
  • - Hosszútávú, stabil munkalehetőség 

Előnyök:
  • - Pályázni kívánt pozícióban szerzett, szakmai tapasztalat
  • - „B” kategóriás jogosítvány
  • - Önálló munkavégzés 


Ha jelentkezni kíván a nyitott pozíciók valamelyikére, az albanordkft@gmail.com email címünkre küldje el önéletrajzát!