Stiebel Eltron CNS® típusú fali elektromos konvektorok
CNS
A CNS elektromos konvektorok mindössze 45 mm-es magasságukkal problémamentesen szerelhetők az ideális helyre. A nagy biztonság érdekében fémházasak, a hőmérsékletszabályozó és a túlhőmérséklet-védelem be van építve a készülékekbe. Védettségük IP 24 (fröccsenő víz ellen védett). Gravitációs működésűek, ezért rendkívül halkak, színük fehér, 0,5 – 2,5 kW teljesítmény terjedelemben kaphatók. A szerelősín tartozék.

Stiebel Eltron  CON…S euro fali elektromos konvektorok
CON
A CON elektromos konvektorok elegáns formatervezésükkel minden belső térhez illeszkednek.Kifúvórácsuk felül van. A nagy biztonság érdekében fémházasak, a hőmérsékletszabályozóés a túlhőmérséklet védelem be van építve a készülékekbe. Védettségük IP 24 (fröccsenő víz ellen védett). Gravitációs működésűek, színük fehér és grafit, 1, 1,5, 2 és 3 kW teljesítményben kaphatók. A CON…ZS típusokban beépített programozható kvarcóra van.  

Stiebel Eltron CS típusú álló konvektorok
CS
A CS típusú konvektorok ideális megoldást nyújtanak az átmeneti időszak fűtés kiegészítésére.
A készülék stabil lábakon álló kivitelű, szabadon mozgatható a helyiségben, ahol a gyors felfűtésre szükség van. Fokozatmentes hőmérsékletszabályozó, és három előre választható teljesítményfokozat (750/1250/2000W) segít az optimális teljesítmény kiválasztásához. A túlhőmérséklet védelem beépített.
A CS típusú készülék gravitációs működésű, a CSL típusú pedig, a gyors felfűtés érdekében,egy rendkívül halk ventilátort tartalmaz. A CS 20L készülék csak ventilátorként is alkalmazható.