Az LG környezetbarát, stílusos, kiváló technológiájú légkondicionálókat kínál

A környezetvédelmet támogató vásárlóknak az LG Electronics az ózonpajzsot romboló R22 freon gáz helyett alternatívaként R-410a hűtőközeget, míg az egészségükre odafigyelőknek hatékonyan sterilizáló NEO-Plazma légtisztító rendszert alkalmaz. Az LG légkondicionálókat egész évben használhatja, hiszen mindegyik LG készülék hűtési és fűtési üzemmódban is használható! Innovatív módon növeltük a készülékek légszállítását, hogy a lehető legalacsonyabb zajszintet biztosítsuk, valamint hogy még kellemesebben légkondicionált belső környezetet kínáljunk Önnek.
logo_lg

Mindezen túlmenően az ART COOL sorozat egyedülálló formájával, stílusos és kifinomult megjelenésével elnyerte az International Forum Design Award-ot, a Reddot Design Award-t, valamint a G Mark-ot.

Környezetvédelem 2009

Mivel a környezetvédelem iránti elvárás napról napra növekszik, az Európa Bizottság (EC) szabályozást dolgozott ki, mely szerint minden klímakészülékre tájékoztató címke helyezendő. Az energiafelhasználás gazdaságosságát mutató információ alapján a Vásárló könnyen megértheti az adott termék környezetbarát voltát. Az energiacímke az adott készülék energiafelhasználását mutatja, melyet 7, különböző színnel jelölt osztályba sorolnak.