logo_lg_multiv_plusIIA MULTI V PLUS II rendelkezik a világ legjobb technológiájával a nagyobb és magasabb épületek optimális légkondicionálásának biztosításához.

unit_lg_multiv
A MULTI V PLUS II a világ legjobb fűtési teljesítményét érte el, különösen hideg időjárási körülmények között.

Az egy kültéri egység segítségével megvalósuló egyidejű fűtési és hűtési üzemmód évszaktól, illetve helyiségtől függetlenül optimális körülményeket biztosít.
A MULTI V SYNC II olyan fejlett technológiájú rendszer, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen kültéri egység egyidejűleg lásson el hűtési és fűtési feladatokat. A MULTI V SYNC II minden helyiség igényeinek megfelelő rugalmas légkondicionáló rendszert biztosít.

logo_lg_multiv_sync_v

  • Az automatikus üzemmód-váltás az optimális szobahőmérséklet fenntartása érdekében automatikusan, kézi vezérlés nélkül vált az egyes üzemmódok (hűtés/fűtés) között.
  • Automatikus üzemmód-váltás A MULTI V SYNC II a hővisszanyerő rendszer segítségével az energiahatékonyság legmagasabb szintjét érheti el (COP mutató: 5,68), valamint a hőszivattyús változattal szemben 40%-os hűtési és 60%-os fűtési üzemmód esetén 30%-os energia-megtakarítás érhető el.

logo_lg_multiv_mini
A Multi V MINI használatát kisebb irodákban, üzletekben, valamint luxuslakásokban javasoljuk. Zajkibocsátása alacsony, így biztosít kellemesen légkondicionált környezetet.

unit_lg_multiv_mini

Magas COP mutató – extra csendes üzemmód
Hosszú és nagy szintkülönbségű vezetékhálózat
Max. 9 beltéri egység csatlakoztatható
Egyetlen kültéri egységhez maximum 9 beltéri egységcsatlakoztatható, 130%-os* beltéri egység teljesítményráköthető a kültéri egységre.
– A 6HP-s kültéri egységhez 9 beltéri egység csatlakoztatható
– Az 5HP-s kültéri egységhez 8 beltéri egység csatlakoztatható
– A 4HP-s kültéri egységhez 6 beltéri egység csatlakoztatható
A MULTI V MINI a legfejlettebb technológiával készült MINI VRF (változó hűtőközeg tömegáramú) termékek között a világon a legmagasabb COP mutatót, illetve a legalacsonyabb zajszintetérte el.
– DC inverteres kompresszor
– DC inverteres ventilátor
– Széles lemezes hőcserélő
– Utóhűtő hőcserélő (lemezes)