VEZETŐ SZEREPBEN A MINŐSÉGI TERMÉKEKKEL

logo_daikin_270A Daikin kimagasló energiahatékonysággal rendelkező, és széles körben használható, magas színvonalú, beltéri klíma szabályozóberendezéseket és rendszereket gyárt kereskedelmi létesítményekben, lakóépületekben és ipari üzemekben történő alkalmazásra. Termék portfóliónk négy, egymástól jól elhatárolható “pilléren” nyugszik, ami jól illusztrálja a Daikin sokrétűségét:

 1. Optimális fűtési megoldások: levegő-levegő (lakóépületekben és kereskedelmi létesítményekben történő alkalmazás) és levegő-víz (lakóépületekben, opciós használati melegvíz rendszerrel)
 2. Direkt elpárologtatós légkondicionálás kialakítása (lakóépületekben és kereskedelmi létesítményekben)
 3. Folyadékhűtős rendszerek ipari és komfort alkalmazásra szántközponti hűtési és fűtési rendszerekhez közepes és alacsony hőmérsékletű
 4. Mélyhűtés a kiskereskedelem számára.

Vállalatunk mindegyik alap pillére a korszerű technológiai színvonalat képvisel, hogy minden területen biztosíthassuk a maximális energia hatékonyságot, a minimális energiafogyasztást, az alacsony működési költségeket és berendezéseink hosszú élettartamát.

Termékeink széles köre teljes egészében és átfogóan lefedi a beltéri klimatizálási tevékenységet, és rávilágít arra, hogy megbízhatóan,bármikor képesek vagyunk megfelelni a végfelhasználók, tervezők, kivitelezők és üzemeltetők igényeinek.

VEZETŐ SZEREPBEN
A MINŐSÉGI GYÁRTÁS ÉS ASSZISZTENCIA TERÜLETÉN

Vállalatunk 1972-es ostendi megalapítása óta folyamatosan korszerűsítjük, és bővítjük üzemeinket, többek között új gyárak építésével Milánóban (Olaszország), Plzenben és Brnoban (Csehország), és felvásárlások által Cramlingtonban (UK) és Güglingenben (Németország). Ezeken a helyeken üzemeinket a tevékenységi körük szerinti legfejlettebbek között tartják számon Európában. Emellett természetesen valamennyi üzemünk profi tál a japán anyavállalat hibátlanságra, a beszállítói lánc hatékonyságára és egyedülálló kutatásfejlesztésre törekvő gyártási filozófiájából is. Szilárd alapokon álló gyártási hálózatunk teljes mértékben egy, a saját tulajdonunkban lévő leányvállalat hálózatban összpontosul. Létesítményeink megtalálhatók az Egyesült Királyság, Franciaország, Németország, Olaszország, Spanyolország, Portugália, Lengyelország, Görögország, Belgium, Hollandia, Közép-Európa és Dél-Afrika területén. Mindezen túl számos független viszonteladó partnerünk is segíti munkánkat Európában, Afrikában és a Közel-Keleten, számos irodánk működik Írországban Oroszországban, Törökországban és a Közel-Keleten. A legfrissebb ide tartozó hír, hogy a Daikin felvásárolta eddigi svédországi forgalmazóját. A Daikin ezen a piacon ezzel a lépésével jelezni kívánja a fűtési ipar területén történő stratégiai terjeszkedési szándékát.Ezen törekvéseink tapasztalaton alapuló és professzionális támogatása biztosítja számunkra az irigylésre méltóan szoros kapcsolatot a világpiaccal, termék programjaink megálmodói nagyon precízen alkalmazkodnak a regionális igényekhez, gyors és hatékony választ adnak a potenciális piaci terjeszkedésre.

Az Alba Nord Kft, az alábbi pozíciókba keres munkatársakat:

 • - Klímaszerelő
 • - Villanyszerelő
 • - Csőszerelő

Amit kínálunk:
 • - Versenyképes fizetés
 • - Fiatalos környezet
 • - Munkába járás térítése
 • - Hosszútávú, stabil munkalehetőség 

Előnyök:
 • - Pályázni kívánt pozícióban szerzett, szakmai tapasztalat
 • - „B” kategóriás jogosítvány
 • - Önálló munkavégzés 


Ha jelentkezni kíván a nyitott pozíciók valamelyikére, az albanordkft@gmail.com email címünkre küldje el önéletrajzát!