Suzumi Plus – Inverter otthonra

Suzumi plus

Előnyök:

 • Ezek a megnyerő inverteres készülékek kiváló hatásfokkal dolgoznak és a legjobb légtisztító rendszerekkel felszereltek. A Suzumi Plus modellek alaphelyzetben is nagyon halkan működnek, de kínálnak még egy további opciót is az üzemzaj csökkentésére. A távirányító „Quiet“ (halk) gombjának megnyomásával még tovább csökken a zajszint.

Legfőbb előnyök:

 • Egyenáramú Hybrid Inverter technológia + PAM és PWM
 • Nagyon magas energiahatékonyság, takarékos hűtés és fűtés
 • Az egész hőcserélőt lefedő porszűrő megtisztítja a belépő levegőt a durvszennyeződésektől.
 • IAQ szűrőrendszer: ezek a speciális, ezüstöt és tejsavbaktériumokat tartalmazó szűrőcsíkok hatékonyak a baktériumok ellen és szagsemlegesítő hatásuk van.
 • Öntisztító funkció: a rendszer leállása után a ventilátor tovább működik, megszárítja a hőcserélőt így megakadályozva a penészképződést.
 • Nagyon alacsony zajszint a bel- és kültéri egységek esetében is.
 • Quiet (halk) üzemmód: A távirányítón található „Quiet” gomb aktiválásával a beltéri egység nagyon alacsony ventilátorsebességre kapcsol, és így nagyon halkan működik.

 

 

AvAnt Inverter otthonra

AvAnt inverter

Előnyök:

 • Az AvAnt beltéri egységgel a Toshibaegy kiemelkedően hatékony, költségtakarékos készüléket alkotott. Ha kedvező áron szeretne otthonában kellemes hőmérsékletet teremteni, válassza az AvAnt készüléket!

Legfőbb előnyök:

 • Hybrid Inverter
 • Jó energiahatékonyság hűtő és fűtő üzemmódban, 10 & 13 modellek: „A“ energiaosztály
 • 3:1 szűrőrendszer:Az egész hőcserélőt lefedő porszűrő megtisztítja a belépő levegőt a durva szennyeződésektől. Az aktívszenes katechin szűrő ezen felül hat a baktériumok ellen és megszünteti a szagokat.
 • Kiemelkedően halk üzemelés – osztályában a leghalkabb!


Toshiba super digital inverter

logo_toshibaKettős forgódugattyús kompresszor
Toshiba mindig sok energiát fektetett a legmodernebb kompresszor technológiák kifejlesztésébe. Ennek eredményeként született meg a kettős forgódugattyús kompresszor. Ez két ellentétesen forgó kompresszorból áll, amelynek előnye pl. a jobb hatásfok és hosszabb élettartam. A két ellentétes elhelyezkedésű dugattyú garantálja a mechanikus stabilitást és az alacsony szintű rázkódást. Azt is fontos tudni, hogy a kettős forgódugattyús kompresszor fordulatszáma kiválóan szabályozható. Így alacsony teljesítménykövetelmény esetén lehetőség van arra, hogy csökkentsük a fordulatszámot. A kettős forgódugattyús kompresszor további előnye, hogy a hagyományos kompresszorokhoz képest alacsonyabb a zajszintje.
A R410A hűtőközeg alkalmazása hatékonyabban optimalizálja e kompresszortípus hatásfokát, mint a scroll kompresszorokét.

Toshiba Super DAISEIKAI

 

 

Toshiba Hybrid inverter

unit_toshiba_hybrid_inverter

Inverter technológia:
PAM és PWM
A Toshiba DC Hybrid Inverter technológia két fontos szabályozó rendszert kombinál a maximális kényelem biztosítása és a maximális energia megtakarítás érdekében:
PAM (Puls Amplitude Modulation), amely maximális teljesítményt generál indításkor, és a PWM (Pulse Width Modulation), amely optimalizálja a hatékonyságot, amint elértük az ideálisszobahőmérsékletet.

Modern, kompakt kialakítás
Ez az oldalfali készülék kompakt és stílusos. A lapos panelkialakítás miatt tökéletesen illik az új Toshiba termékkörbe. Modern megjelenése miatt tökéletes választás bármilyen jellegű helyiségbe.
Elegáns fehér panelje illik minden szobadekorációba.